top of page

"WIJ ZORGEN GRAAG
VOOR UW DIER"

RAADPLEGINGEN ENKEL VOLGENS AFSPRAAK

Maandag - Donderdag

09:00 - 12:00

13:00 - 19:00

Vrijdag

09:00 - 12:00

13:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 12:00

Voor dringende gevallen zijn wij 24 uur op 24 uur telefonisch bereikbaar

via ons gsm-nummer: 0477 29 49 50

Kim Vervloet

KIM VERVLOET

Geboren in 1978. Studeerde in 2004 af met grote onderscheiding aan de RUG ( Rijksuniversiteit Gent ) in de keuzerichting gezelschapsdieren.

In datzelfde jaar is ze beginnen werken als dierenarts gezelschapsdieren. De vele bijscholingen en de grote praktijkervaring hebben haar gemaakt tot de dierenarts die ze nu is. Hoewel ze een grote interesse heeft in chirurgie behoudt ze toch graag het contact met de mensen als eerstelijns-dierenarts. Sinds medio 2007 is ze werkzaam in ACC.

Haar ambities voor de toekomst zijn zich verder ontplooien als chirurge zonder het alledaagse praktijkgebeuren van Animal Care Center uit het oog te verliezen.

Rini Rombouts

PAUL WIJNEN

Geboren in 1966. Studeerde aan het RUCA ( Rijksuniversitair Centrum Antwerpen en de RUG ( Rijksuniversiteit Gent ) waar hij in 1991 afstudeerde. Vervolgens heeft hij nog een diploma hoger aggregaat behaald aan de RUG .

Paul Wijnen is gestart met een dierenartsenpraktijk gezelschapsdieren op 1 januari 1993. Hoewel het merendeel aan patiënten honden en katten betrof heeft hij altijd een grote interesse getoond voor de andere diersoorten zoals konijnen, knaagdieren, vissen, vogels, amfibieën en reptielen. Hij is sinds een tiental jaar adviserend dierenarts voor een grote producent van kwalitatief hoogstaande dierenvoeding. Door vele bijscholingen heeft hij zijn kennis steeds up to date gehouden. Sinds medio 2007 is hij werkzaam in ACC.

Zijn ambities voor de toekomst zijn om Animal Care Center uit te bouwen tot een moderne, grote praktijk om tegemoet te komen aan de eisen van de hedendaagse dierengeneeskunde.

Nathalie Welter

NATHALIE WELTER

Een tijdje geleden is Nathalie Welter ons team komen versterken. Een aantal van jullie heeft haar waarschijnlijk al gezien in de praktijk, maar vermits ze part-time werkt, kan het zijn dat je haar nog niet ontmoette. Natalie is afgestudeerd in 2002 aan de universiteit van Gent met de specialisatie kleine huisdieren. Na haar studies heeft ze zich verder gespecialiseerd in reptielen en andere koudbloeddieren. Naast het feit dat ze een gedreven dierenartse is om mee voor jullie honden en katten te zorgen, kan je bij haar ook terecht voor de specialere huisdieren.

Tine Matthysen

TINE MATTHYSEN

Tine is geboren in 1997 en afgestudeerd als dierenarts in 2020 aan de Universiteit Gent in de keuzerichting gezelschapsdieren en wel met grote onderscheiding. Sinds 2020 werkt ze fulltime in de praktijk. Haar grote passie ligt in de eerstelijnsdiergeneeskunde. Ze hecht heel veel waarde aan het persoonlijke contact met mensen en dieren. Tine specialiseerde zich in microscopische diagnostiek. Biopten van weefsels kunnen nu door haar direct in de praktijk geanalyseerd worden. Dit geeft een enorme tijdswinst als het op een snelle behandeling aankomt.

Het is Tine haar ambitie om een uitmuntende diagnosticus te worden.

enya.jpg

ENYA MERTENS

Enya, onze jongste medewerker, is geboren in 2000. Ze studeerde agro- en biotechnologie aan de Odissee hogeschool in Sint-Niklaas en koos daar voor de afstudeerrichting dierenzorg. Ze heeft een brede interesse voor alle dieren. Haar stages deed ze in opvangcentra voor wilde dieren. De ene in Canada en een andere in het natuurhulpcentrum van Opglabbeek. Zelf heeft ze 2 katten maar ook andere dieren kunnen op haar rekenen.

KOM GERUST EEN KEERTJE LANGS EN LAAT UW HOND ALVAST EENS RONDSNUFFELEN! ONS TEAM HEET U VAN HARTE WELKOM.

bottom of page